19 octubre 2010

ORQUESTA DIAMONDS EN BRISAS DEL MAR (PILES). BODAS. ORQUESTA BODAS. SALON DE BODAS. BODA DE PACO Y DE JOSEFA... QUE CRACKS!!!!

Comencem per presentar-vos al novio con sus "secuaces"... Ñores y Ñors, Los "PAYO RANGERS"




I estos som nosaltres presentant batalla al respetable... QUE POR ENS FEU, MAREEEE!!!!







També vam tindre temps de fer.li un detall als novios!!!! I també els novios van tindre un detall amb dos amics molt importants per a ells, Alfonso i Vanessa... TOT UN PLOR!!!!




Vinga, seguim en la narració que també plorarem. Aquesta es la cançò que van triar per començar el ball. "Boig per tu" de SAU.




I "AGRADECIDOS" hem d´estar a Alfonso Forrat, gran amic i que eixe dia va estar "estresat" perque tocava la guitarra amb la corbata, es bevia 2 cubates (de coca-cola per aguantar), i tot al mateix temps... doncs ja que estava tant treballador, doncs també va presentar l´orquesta com si foren les Albaes, jajajajajaj. UN CRACK!!!



En fi, Marxa DIAMONDS a toperrrr!!!!




TOTES LES FOTOS DE ESTA BODA LES PODEU VORE EN LA NOSTRA PÀGINA DE FACEBOOK. I SI VOLEU SER ELS NOSTRES AMICS, JA SABEU... ANTES ERA "SILBAD", ARA ES "CLICAD", JAJAJAJAJA.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001508238069


Paco i Josefa, de la Falla l´Estació. Fa molt de temps que ens coneixem. Cada any peguen bots al nostre ritme i això va fer que els batejarem com a Payo Rangers. Poc a poc, ha anat forjant-se una unió amb la que he vist que són increibles!!!!.
Ara ho vull deixar per escrit perquè així ho senc... LA VOSTRA BODA VA SER INCREIBLE!!!
Ens ho vam passar de lujo. A tota la gent de esta falla que hem anat a tocar a les seues bodes dir que són de les actuacions on més disfrutem perquè teniu una quimica especial. En el meu poble dirien que SOU L´OSTIA!!! jajajajaja.
Doncs abans d´emocionar-me més, simplement deixar patent que espere que ens vegam molt més i que continuem disfrutant com sempre ho hem fet.
Una salutació i QUE VIVAN LOS NOVIOS.

Raul

No hay comentarios: